Referentie

Niks mooier om van de kinderen en volwassenen zelf te horen wat ze van de gesprekken vonden.
Ieder doet dat op zijn eigen manier via de mail of op een papiertje. Eigen woorden geven aan de tijd dat we samen optrokken.

Maartje, 37 jaar
Danielle heeft een tijdje meegelopen met ons gezin. Door haar kreeg ik weer vertrouwen dat ik het als ouder best goed doe. De praktische handvaten die ze mee gaf gebruiken we nog steeds. Het was een leerzame en bovenal waardevolle tijd.

Tom, 8 jaar
Wat ik het allerleukste bij jou vond is dat je af en toe heel gek kan doen. Oefeningen met grenzen en dan ineens mij proberen om te gooien. Wat mooi niet ging lukken. Maar ik snapte wel wat je bedoelde.

Noah, 7 jaar
Jij leerde mij dat het goed is om te vertellen wat me dwarszit. En dat ik niet raar ben. En dat het goed is als ik af en toe boos ben.

Joëlle, 10 jaar
juf Danielle vertelde haar verhaal over dat ze gepest was en dat zij zich vaak niet begrepen voelde. Ik durfde daardoor ook te vertellen hoe ik me voel. We maakten een mooi boek met positieve woorden over mezelf.

Jose, 41 jaar
Daniëlle is open, nieuwschierig en eerlijk dat maakt dat ze zich gemakkelijk verbind met mensen. Ze is fijn om mee op te trekken en mee samen te werken. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen dat maakt haar heel krachtig.

Thomas , 8 jaar
Ik vond het heel leuk om bij jou te komen praten. We deden leuke dingen. Ik weet nog dat we met poppetjes iets uit gingen beelden hoe ik mij voelde, en dat ik dat mocht tekenen.Mijn skills blad heb ik nog, ook de poppetjes. Om het te vieren had ik mijn lievelingstaart opgeschreven. Mama heeft samen met mij een monchou taart gemaakt. Die was heel lekker. Papa en mama hebben mij goed geholpen om niet zo snel te schoppen. Ik mag boos zijn maar ik praat het altijd uit. Ik wil heel graag nog een keer bij jou komen. Ik vond het erg leuk.

Fiep, 10 jaar
Je was top ga zo door. Ik heb veel van je geleerd. Ik heb goed geleerd hoe ik me moet verdedigen. Maar in de loop van de tijd is het toch weer begonnen. Ze klieren me weer. Maar toch bedankt voor alle hulp. Maar, je bent super, super, super super, 10000000x super lief en geweldig, bedankt voor de liefde. Nou ik ga weer verder dartelen. Doei. Liefs


Melle, 9 jaar
Ze ging eerst vragen hoe ik boos werd. Ze ging alles vertellen om niet boos te worden. Ze ging een beetje iemand na doen hoe je boos word. Ze liet altijd het stoplicht zien.